Logo 2019

Forside Hvem er vi? Aroma Touch Healing Hot Stone Massage CBD oil doTERRA LR Health & Beauty Kontakt Betaling Nyheder m.v. Billeder Klienterne
siger
 
Healing

Healing betyder "at gøre hel" eller med andre ord at helbrede.

Healing er kort fortalt en af verdens ældste behandlingsformer, det specielle ved healing er at healeren tilføre energi til klienten. Dette gøres ved at healeren enten lægger sine hænder på klientens krop eller via tankens kraft tilføre energien. Healingen kan også gives som en healingsmassage, hvor healeren med en kombination af healing og blid massge af hele kroppen, kan fjerne spændinger og blokkeringer i kroppen.

Den energi healeren tilfører kaldes for en universal kærligheds- og livsenergi, som selv finder frem til hvor klienten har ubalance i kroppen, her vil den skabe balance og harmoni. Denne livsenergi kan hjælpe kroppen til på en naturlig måde at helbrede sig selv, ved at lave balance i centralnervesystemet og styrke immunforsvaret.

Healing fremmer din åndelige og personlige udvikling, så du får bedre selvværd og mere selvtillid. Den kan hjælpe med at udtrykke og udvikle din kreativitet, samt hjælpe med at udtrykke og tiltrække mere kærlighed. Med healing vil du kunne lære at leve uden stress og dermed også føle en størrer livsglæde. Healing vil forbedre dit parforhold og dine relationer til familien. Du vil med healing kunne lære at tiltrække gode ting og begivenheder i dit liv.

Så kort sagt vil du gerne slippe af med følelses - og tankemønstre, som begrænser dig i dit daglige liv, er healing lige det du mangler. Du vil med healing komme i kontakt med kroppen som en helhed, både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Healing kan også gives til børn, vi giver rabat på healing til børn. Spørg for pris på dette.

Det anbefales altid at man får mere end en behandling, for at få den største glæde og effekt af healingen.

Du kan bestille din tid HER

Healing
Behandling 1 Behandling 5 Behandlinger  10 Behandling
Healing 75 min. Incl. samtale før og hvile efter. Pris:
400,- kr.
Pris:
1800,- kr.
Pris:
3600,- kr.
Healingsmassage 120 min. Incl. samtale før og hvile efter. Pris:
600,- kr.
Pris:
2700,- kr.
Pris:
5400,- kr.

Give Aroma Terapi, v/ Michael Engskov, Engmarksvej 6, Lerager, 7323 Give, Tlf.: 50 31 17 00, Mail: givearomaterapi@live.dk, Web: givearomaterapi.dk