Logo 2019

Forside Hvem er vi? Aroma Touch Healing Hot Stone Massage CBD oil doTERRA LR Health & Beauty Kontakt Betaling Nyheder m.v. Billeder Klienterne
siger
 
LR Health & Beauty

LR Health & Beauty Systems er en af Tysklands bedst kendte skønheds- og livsstilsvirksomhed. Hovedsædet ligger i Ahlen, Westfahlen i Tyskland, her fremstilles kosttilskud og skønhedsprodukter. Alle deres produkter er fremstillet efter kvalitetsprincippet "Tysk Kvalitetsstandard".

LR Health & Beauty Systems er grundlagt i 1985 i Ahlen, Westfahlen i Tyskland og er siden vokset, så de idag har afdelinger i mere end 28 lande.

LR Health & Beauty Systems er en virksomhed, der beskæftiger sig med direkte salg. Denne virksomhedsmodel skaber unikke muligheder for, at du kan starte din egen forretning indenfor helse-, velvære- og kosmetikprodukter. Som LR Partner har du unikke fordele, der giver din forretning mulighed for at vokse. For eksempel tilbyder LR Health & Beauty Systems fordelagtige priser på deres kvalitetsprodukter, samt salgs- og produkttræning og meget mere.

LR's mål er at kombinere kvalitet, livsstil og innovation.


Er du blevet interesseret i at høre mere om disse fantastiske produkter? Hvis du kan svare ja til dette, så afholder vi info aftener / dage om disse her i klinikken. Følg med i menuen arrangementer, for at se hvornår disse holdes. Skulle du i stedet være interesseret i at vi afholder info aftenen / dag hos dig, så kommer vi gerne ud til dig. Som en lille bonus får du til gengæld en gratis Aroma Touch Krop behandling, hvis du samler min. 5 personer til arrangementet. Det er naturligvis gratis at deltage og der er heller ingen købetvang.

Skulle du istedet være interesseret i at blive vores nye business partner, afholder vi også info aftener / dage om dette, du kan ligeledes finde disse under arrangementer. Kan du ikke en af disse dage er du altid velkommen til at kontakte os for et personligt møde.


Ønsker du at hører mere er du velkommen til at kontakte os.

Vil du læse mere om produkterne eller købe nogle kan du se / købe på www.lr.givearomaterapi.dk
LR Logo

Give Aroma Terapi, v/ Michael Engskov, Engmarksvej 6, Lerager, 7323 Give, Tlf.: 50 31 17 00, Mail: givearomaterapi@live.dk, Web: givearomaterapi.dk