Logo 2019

Forside Hvem er vi? Aroma Touch Healing Hot Stone Massage CBD oil doTERRA LR Health & Beauty Kontakt Betaling Nyheder m.v. Billeder Klienterne
siger
Deep Blue kit
doTERRA

doTERRA blev startet i 2008 i Utah i USA og den første forhandler kom til Danmark i 2010. Siden da er firmaet vokset og fortsætter med at vokse dag for dag. doTERRA sælger kun 100% rene æteriske olier og produkter lavet af disse, din sikkerhed for dette er at de er de eneste der er CPTG Certified Pure Therapeutic Grade. Æteriske olier har i flere tusinde år været kendt for at have en gavnlig effekt på krop og sjæl. Mange af disse æteriske olier kan bl.a. bruges som alternativ til traditionel medicin, med god effekt og uden bivirkninger.

Af varer grupper som
doTERRA har udover rene æteriske olier kan nævnes, olier sammensat af flere forskellige olier (blend), hudpleje produkter, tandpasta, kosttilskud og meget mere.

Kort sagt hvis du vælger et liv med
doTERRA, har du valgt et mere naturligt liv.

Er du blevet interesseret i at høre mere om disse fantastiske olier og deres virkning? Hvis du kan svare ja til dette, så afholder vi info aftener / dage om disse her i klinikken. Følg med i menuen arrangementer, for at se hvornår disse holdes. Skulle du i stedet være interesseret i at vi afholder info aftenen / dag hos dig, så kommer vi gerne ud til dig. Som en lille bonus får du til gengæld en gratis Aroma Touch Krop behandling, hvis du samler min. 5 personer til arrangementet. Alle som deltager får en lille gave med hjem, dette gælder både arrangementer her i klinikken og hjemme hos dig. Det er naturligvis gratis at deltage og der er heller ingen købetvang.

Skulle du istedet være interesseret i at blive vores nye business partner, afholder vi også info aftener / dage om dette, du kan ligeledes finde disse under arrangementer. Kan du ikke en af disse dage er du altid velkommen til at kontakte os for et personligt møde.

Nedenfor er der 2 film om hvorfor man skal vælge
doTERRA.

Bemærk filmene er begge to på Engelsk.
Klik på billederne for at se dem.
Family kit

Why doTERRA

Filmen er ca. 3 min.

Film doTERRA

Filmen er ca. 10 min.

 

Give Aroma Terapi, v/ Michael Engskov, Engmarksvej 6, Lerager, 7323 Give, Tlf.: 50 31 17 00, Mail: givearomaterapi@live.dk, Web: givearomaterapi.dk